Gemeente: kandidaat-kopers voor oude ziekenhuis Brunssum

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 26/06/2021 om 08:39
Laatst bewerkt op 26/06/2021 om 08:48

SMH Groep, eigenaar van het verpauperde oude ziekenhuis in Brunssum, heeft verschillende partijen die het pand willen kopen. Dat is aan een delegatie van de gemeente Brunssum medegedeeld tijdens een overleg, bevestigen bronnen binnen het stadhuis.

Het pand ligt er belabberd bij en er is al geruime tijd sprake van overlast door jeugd die op die plek vaak rondhangt. Bovendien ligt er overal glas en stenen. Binnen de gemeente wordt gesproken over "een hoofdpijndossier".   

Omwonenden zijn al geruime tijd de wanhoop nabij. Door de verschillende kandidaat-kopers die er zijn, is de gemeente Brunssum nu intern aan het bekijken welke bestemmingen er onder andere mogelijk zijn voor de plek waar het karkas van het oude ziekenhuis staat. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties