Gemeente Brunssum verloot twintig kavels

Foto © ZO-NWS | www.dijkstrawoningadvies.nl
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 2/05/2022 om 09:56
Laatst bewerkt op 2/05/2022 om 10:02

De gemeente Brunssum verloot de bouwkavels op het oude terrein van bakkerij Erkens. De kavels zijn bestemd voor particuliere zelfbouw van vrijstaande woonhuizen zonder welstandseisen. 

Belangstellenden kunnen zich nog tot 17 mei inschrijven voor één van de kavels. 

Om verder te groeien werd de bakkerij verplaats naar het nabijgelegen bedrijventerrein Rode Beek. Daarna heeft het terrein jaren braak gelegen tot er een nieuw bestemmingsplan werd vastgelegd. 

Een nabijgelegen taxibedrijf sprak zich nog uit tegen het bestemmingsplan. Het bedrijf vreesde in zijn uitvoering te worden beperkt omdat toekomstige bewoners mogelijk overlast zullen hebben van het bedrijf. 

De kavels die samen het Hof van Oeloven vormen staan voor verschillende prijzen te koop. Zo kost het duurste kavel bijna 170.000 euro terwijl het goedkoopste kavel voor 71.000 over de toonbank gaat. 

Inschrijven voor de loting kan via www.dijkstrawoningadvies.nl

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties