Geleidelijk meer Arriva treinen van en naar Heerlen

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 19/04/2023 om 07:59
Laatst bewerkt op 19/04/2023 om 08:23

Treinen van Arriva stoppen pas na de zomer weer vaker op de stations tussen Sittard en Heerlen. Al maanden worden de stations Spaubeek, Schinnen, Nuth en Hoensbroek minder vaak aangedaan vanwege problemen bij Arriva.

De vervoerder kampt nog steeds met personeelstekort en technische problemen. Vorige maand kreeg Arriva een tik op de vingers van de provincie vanwege de vele uitvallende ritten. Mogelijk krijgt Arriva daarvoor een boete als het verwijtbaar is.

Ook de sneltrein tussen Maastricht en Heerlen gaat vanaf 8 mei weer rijden. "Het gaat weer de goede kant op, maar we komen van ver", zegt Arriva-woordvoerder Stefan Claessens in de Limburger.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties