Geen interpellatiedebat over wethouder Quadvlieg

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 22/06/2021 om 21:39
Laatst bewerkt op 23/06/2021 om 08:12

Een verzoek voor een interpellatiedebat van D66 in de gemeenteraadsvergadering van Beekdaelen is niet door de raad overgenomen. D66 vindt dat wethouder Quadvlieg niet genoeg gedaan heeft om het waterschap te bewegen iets te doen tegen de wateroverlast in Aalbeek. 

D66 en VVD dienden in mei al een motie van teleurstelling in die slecht door de raad werd ontvangen. Wethouder Quadvlieg kon zich niet vinden in de beargumentering maar is het er mee eens dat er meer gedaan moet worden. "Belangrijk is echter dat wat de motie vraagt: een krachtig signaal afgeven richting het Waterschap om verantwoordelijkheid te nemen voor hun deel binnen het project Aalbeek. Dat is ook conform hetgeen ik in de commissie heb toegezegd", aldus Quadvlieg.

Alleen D66, VVD en drie leden van Beekdaelen lokaal stemden dinsdag in met het verzoek tot een debat. 

Het college gaat proberen de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties