Geen drive-in maar traditionele buitenbios bij Zomerfestival Voerendaal

Foto © ZO-NWS | Peter Lambrichs Fotografie
Gepubliceerd op 19/05/2022 om 09:38
Laatst bewerkt op 19/05/2022 om 09:48

Het Zomerfestival in Voerendaal gaat komende maand weer van start. Van vrijdag 3 tot en met zondag 12 juni staat Voerendaal voor de zevende achtereenvolgende keer in het teken van cultuur.

Op woensdag 8 juni is er weer de openluchtbioscoop. Het grote scherm is opgesteld in een wei op de hoek van de Korenweg met de Kolmonderweg in Voerendaal. Deze keer geen drive-in maar een traditionele buitenbios. Zomers genieten in de buitenlucht vanuit de luie stoel of op een deken.

Lees ook: (VIDEO) Honderden auto's bij drive-in bioscoop Zomerfestival Voerendaal

Die avond draait de zomerse Franse film Le fabuleux destin d'Amélie Poulain van Jean-Pierre Jeunet. Amélie is op zoek naar liefde, en de zin van het bestaan. Ze is een serveerster in het centrum van Montmartre, waar ze contact heeft met haar buren en klanten, en ook met een mysterieuze foto-verzamelaar. Langzaam realiseert Amélie zich dat de weg naar geluk zich niet vanzelf zal openbaren, maar dat ze hier initiatief voor zal moeten tonen. Zij treft haar geluk door zich in te spannen voor het geluk van anderen. 

De buitenbios is een samenwerking tussen Zomerfestival Voerendaal en Filmhuis De Spiegel in Heerlen. Kaarten reserveren kan via deze website.

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties