Frank en Nicole Schulteis stadsprinsenpaar in Brunssum

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 13/11/2022 om 16:21
Laatst bewerkt op 13/11/2022 om 18:23

Frank en Nicole Schulteis zijn zondagmiddag in Brunssum uitgeroepen als nieuwe stadsprinsenpaar. De proclamatie was in de Brikke Oave in Brunssum.

Het nieuwe stadsprinsenpaar volgt stadsprinsenpaar Marc en Saskia op, die vanwege de coronacrisis van 2020 tot nu toe over Broenssem geregeerd hebben.

Frank en Nicole Schulteis zijn geen onbekenden in Brunssum. Als kartrekkers zijn zij al ruim 15 jaar verbonden aan CarnavalsClub Pratsjgek. De club trekt al vele jaren met mooie carnavalswagens mee in de optocht en de laatste jaren als garde.

Hun motto voor het komende carnavalsseizoen is: Vergeit neet te lache, danse, zinge, en te leëve, zurg dat mit vasteloavend jekere daag wurd geplök. Zoe maake Vier van al die sjoen momenten, Same nuuj vasteloavesgelök!

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties