Fortuna ziet degradatie dichterbij komen na nederlaag tegen Heracles

Gepubliceerd op 3/04/2022 om 16:25
Laatst bewerkt op 3/04/2022 om 16:49

Fortuna Sittard ziet degradatie naar de Eerste Divisie dichterbij komen. Zondag verloor de ploeg van trainer Sjors Ultee thuis tegen Heracles. Het werd 0-2.

In een weinig spannende eerste helft werd niet gescoord. Fortuna had weinig in te brengen en liep herhaaldelijk achter Heracles aan. De eigen fans maakten hun ongenoegen met een fluitconcert duidelijk toen de Fortuna-spelers de rust in gingen.

Heracles kwam in de 58e minuut, na een counter, op voorsprong door een doelpunt van Auagliata. Niet veel later lag de bal voor de tweede keer in de netten bij Fortuna-doelman Van Osch. Fortuna had dit duel enkele fraaie kansen om te scoren, onder meer via Flemming en Seuntjens, maar dat lukte niet.

Ook in de 3 minuten extra speeltijd werd in Sittard niet meer gescoord. Fortuna staat nu op en 17e directe degradatie plek. Er resteren nog 7 duels om te werken aan handhaving in de Eredivisie.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties