Fortuna wil Franse aanvaller Makan Aïko contracteren

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 24/05/2024 om 07:21
Laatst bewerkt op 24/05/2024 om 09:24

Fortuna Sittard wil zich op korte termijn gaan versterken met Makan Aïko.

De 23-jarige Fransman met Ivoriaanse roots is afkomstig van Le Mans en staat volgens De Limburger al langer op de lijst bij de eredivisieclub. In tien competitiewedstrijden in de derde klasse van Frankrijk kwam hij tijdens de voorbije competitie tot één treffer.

Mocht deze transfer worden afgerond, dan is deze aanvaller de eerste versterking voor Fortuna voor het komende seizoen. De Sittardenaren hebben daarnaast een aantal spelers laten weten zij kunnen verkassen. 

Aanvaller Iñigo Córdoba en middenvelder Arianit Ferati moeten op zoek naar een nieuwe club. Middenvelder Deroy Duarte en verdediger Dimitrios Siovas gaan op eigen verzoek Fortuna verlaten. Met Mitchell Dijks en Oguzhan Özyakup is Fortuna in onderhandeling over een nieuw contract.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties