VIDEO: Fortuna verliest met 1-4 van FC Groningen

Foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 27/11/2021 om 20:41
Laatst bewerkt op 28/11/2021 om 13:07

Na een wereldgoal van Mats Seuntjens wist Fortuna het momentum niet te behouden. FC Groningen wist Fortuna Sittard met een score van 1-4 te verslaan. 

De eerste goal viel rond de 24ste minuut. Mats Seuntjens ontving een pass, maakte ruimte en schoot van ver op het doel. De bal vloog in de linker bovenhoek het net in.

Nog geen vijf minuten later maakte FC Groningen een comeback. Cyril Ngonge knikte de bal met het hoof in de kruising: 1-1.

FC Groningen kwam net voor de rust nog verder op voorsprong toen George Cox een voorzet probeerde te verhinderen en een eigen doelpunt maakte: 1-2. 

Nog geen tien minuten na rust was het Daleho Irandust die voor FC Groningen 1-3 maakte. Hij kreeg de bal binnen het strafschopgebied en schoot het leer de rechterhoek in. 

Het spel kwam even later stil te liggen, nadat Mo El Hankouri een tik kreeg. Scheidsrechter Manschot trok een rode kaart voor Roel Janssen. 

Rond de 80e minuut kreeg Jorgen Strand Larsen een pass die hij goed benutte en in het doel van Fortuna schoot. 

Een onbegonnen zaak voor Fortuna om de achterstand nog in te kunnen halen. Het spel eindigde met een score van 1-4 voor FC Groningen.

Reclame

Advertenties