Fortuna verliest in Deventer, opmerkelijke absentie spits Yilmaz

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 23/04/2023 om 16:04
Laatst bewerkt op 23/04/2023 om 16:46

Fortuna Sittard heeft zondagmiddag met 2-0 verloren in Deventer van Go Ahead Eagles. Opmerkelijk was de afwezigheid van de Turkse spits Burak Yilmaz in de selectie. 

De aanvaller ontbrak op het wedstrijdformulier en Fortuna-trainer Julio Velásquez gaf voorafgaand aan de wedstrijd aan dat dit een "technische beslissing" was. Yilmaz deed enkele weken geleden stof opwaaien door een post op Instagram waardoor onrust rondom de Sittardse club ontstond. 

Bij Go Ahead hadden de Sittardenaren wel wat kansen via Noslin en Gladon, maar doelpunten werden er niet gemaakt. Voor de gastheren deden Wiliumsson en Blomme dat aan de andere kant wél, waardoor Fortuna verloor en nog altijd niet definitief veilig is in de Eredivisie. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties