Fortuna speelt laatste wedstrijd gelijk

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 28/05/2023 om 17:47
Laatst bewerkt op 28/05/2023 om 17:59

Met een 1-1 gelijkspel tegen NEC heeft Fortuna Sittard de competitie afgesloten. NEC kwam na rust voor maar Paul Gladon zette in de slotminuut de stand gelijk.

Fortuna zette alles op alles om de punten niet weg te geven. Dat lukte van meet af aan aardig, mede dankzij de inzet van doelman Ivor Pandur. Aan de andere kant had Nijmegen de verdediging op orde en strandden daar de kansen van Fortuna. 

Een kwartier voor het einde kreeg NEC na tussenkomst van de VAR en strafschop. Dimata maakte het openingsdoelpunt. Vlak voor het einde kreeg Fortuna een strafschop toegekend. Paul Gladon werkte de bal feilloos in de netten van het Nijmeegse doel: 1-1.

Met dat ene punt eindigde Fortuna op een dertiende plaats in de competitie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties