Fortuna speelt gelijk bij Excelsior

Gepubliceerd op 27/08/2023 om 08:39
Laatst bewerkt op 27/08/2023 om 08:53

Meer dan een 2-2 gelijkspel zat er zaterdagavond niet in voor Fortuna bij Excelsior in Rotterdam. Fortuna kwam twee keer op achterstand en wist dat beide keren recht te zetten.

Hoewel Fortuna beter aan de bal was keek het een kwartier voor rust onverwacht tegen een 1-0 achterstand aan. Ook na rust had Fortuna het meeste balbezit en nam het aantal kansen toe. Deroy Duarte zorgde uiteindelijk voor de gelijkmaker.

Maar bij de eerste de beste kans van Excelsior stond Fortuna weer achter. Mouhamed Belkheir werd even later in het veld gebracht en maakte met succes zijn debuut. In de 79e minuut zag zijn kans en schoot de bal feilloos in het doel van Excelsior.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties