Fortuna Sittard strikt Turk Burak Yilmaz

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 21/06/2022 om 15:18
Laatst bewerkt op 21/06/2022 om 15:41

Fortuna Sittard heeft een nieuwe speler. De aanvaller Burak Yilmaz (36) start zo zijn derde buitenlandse avontuur. Na in China en Frankrijk gespeeld te hebben start de Turk Yilmaz nu in Nederland. 

Yilmaz kijkt uit naar zijn tijd bij Fortuna. "Voor mij was het complete plaatje enorm belangrijk, iets wat ze mij in Sittard kunnen en willen bieden. Maar eerst gaat de focus op mijn periode als speler bij de club. De club is ambitieus en ik wil de komende seizoenen met mijn ervaring daarin een bijdrage leveren.”

Yilmaz speelde het leeuwendeel van zijn carrière in zijn vaderland. Hij debuteerde in 2004 in het shirt van Antalyaspor, de club uit zijn geboortestad. Daarna volgden periodes bij Besiktas, Manisaspor, Fenerbahçe, Eskisehirspor, Trabzonspor en Galatasaray. Daarna koos de spits voor een avontuur voor het Chinese Bejing Guoan, om via opnieuw Trabzonspor en Besiktas neer te strijken bij Lille OSC.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties