Fortuna redt het niet tegen regerend landskampioen

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 14/04/2024 om 16:29
Laatst bewerkt op 14/04/2024 om 16:29

Fortuna Sittard verloor in eigen huis zondagmiddag nipt van regerend landskampioen Feyenoord: 0-1. 

De Sittardse club wist zich eerder al heel knap veilig te spelen in de Eredivisie, maar hoopte heel stiekem nog op eventuele plaatsing voor de play-offs voor Europees voetbal. Tegenstander van de dag Feyenoord, dat zich aan het opmaken is voor de bekerfinale binnenkort in De Kuip tegen NEC, daalde ondanks dat echter toch af naar Zuid-Limburg om drie punten te halen. 

Trainer Arne Slot zag zijn manschappen na dik een kwartier spelen via verdediger David Hancko, die het meest attent reageerde in een scrimmage na een hoekschop, op voorsprong komen: 0-1. Die uitslag stond na dik negentig minuten spelen uiteindelijk nog steeds op het scorebord in het goedgevulde stadion van Fortuna.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties