Fortuna pakt thuis 3 punten tegen FC Volendam

Gepubliceerd op 2/10/2022 om 13:08
Laatst bewerkt op 2/10/2022 om 14:29

Fortuna Sittard heeft zondag drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Het werd 2-0.

Embaló zette Fortuna op voorsprong met een prachtig doelpunt. Hij schoot de bal hard in de kruising bij Volendam-doelman. Na 40 minuten moest FC Volendam met tien man verder. Ould-Chikh werd, na tussenkomst van de VAR, met rood van het veld gestuurd na een overtreding. Vlak voor rust maakte Özyakup de 2-0. Daarmee zette Fortuna de wedstrijd in het slot.

Na rust waren Embaló en Yilmaz dichtbij de derde treffer. Maar ook FC Volendam was dicht bij de aansluitingstreffer. Een doelpunt van Burak Yilmaz werd afgekeurd vanwege een overtreding. De VAR moest vlak voor het einde een laatste maal in actie komen vanwege een overtreding op de rand van het strafschopgebied van Volendam, maar het leverde geen penalty op.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.