Fortuna pakt overwinning op FC Utrecht

foto: iStock
Gepubliceerd op 4/03/2023 om 07:41
Laatst bewerkt op 4/03/2023 om 07:57

In De Galgenwaard in Utrecht heeft Fortuna Sittard met 2-1 gewonnen van FC Utrecht. Aanvankelijk kwam Fortuna op achterstand maar wist dat op het nippertje om te buigen in een overwinning.

Beide ploegen speelden een matige eerste helft. Fortuna wist de aanvallen van FC Utrecht af te wenden. Aanvankelijk leek FC Utrecht een paar keer op voorsprong te komen maar de ballen gingen over of eindigden bij doelman Ivor Pandur. 

FC Utrecht-speler Douvikas opende na een uur de score. Lang kon FC Utrecht daar niet van profiteren want 10 minuten later veerden de Fortuna-fans op toen Bistrovic te stand gelijk zette.

Beide ploegen gingen op zoek naar de beslissende goal. Die kwam vier minuten voor tijd van Fortuna-invaller Tijani Noslin.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties