Fortuna pakt overwinning op FC Utrecht

Gepubliceerd op 4/03/2023 om 07:41
Laatst bewerkt op 4/03/2023 om 07:57

In De Galgenwaard in Utrecht heeft Fortuna Sittard met 2-1 gewonnen van FC Utrecht. Aanvankelijk kwam Fortuna op achterstand maar wist dat op het nippertje om te buigen in een overwinning.

Beide ploegen speelden een matige eerste helft. Fortuna wist de aanvallen van FC Utrecht af te wenden. Aanvankelijk leek FC Utrecht een paar keer op voorsprong te komen maar de ballen gingen over of eindigden bij doelman Ivor Pandur.

FC Utrecht-speler Douvikas opende na een uur de score. Lang kon FC Utrecht daar niet van profiteren want 10 minuten later veerden de Fortuna-fans op toen Bistrovic te stand gelijk zette.

Beide ploegen gingen op zoek naar de beslissende goal. Die kwam vier minuten voor tijd van Fortuna-invaller Tijani Noslin.