Fortuna pakt op nippertje drie punten

Gepubliceerd op 13/11/2022 om 17:21
Laatst bewerkt op 13/11/2022 om 17:33

Fortuna Sittard heeft in blessuretijd drie punten overgehouden aan het duel bij FC Groningen. Het werd 2-3 in een aanvankelijk saai duel. Pas tegen het einde werd het spannend en vielen in een kwartier tijd vier doelpunten.

FC Groningen kwam vlak voor rust in de 44e minuut op voorsprong via Ricardo Pepi.

Na rust wisselde trainer Velázquez enkele spelers, maar dat bracht aanvankelijk nog geen verandering in het spel. Paul Gladon zette in de 78e minuut de stand gelijk. Gladon was op dreef tegen zijn oude club want zes minuten later veerde het uitvak andermaal op toen hij Fortuna op voorsprong bracht.

In de eerste minuut van de zeven minuten blessuretijd kwam FC Groningen weer gelijk. Tijjani Noslin bepaalde vervolgens de eindstand en daarmee de drie punten voor Fortuna: 2-3.