Fortuna onderuit bij Sparta

Gepubliceerd op 30/10/2022 om 06:30
Laatst bewerkt op 30/10/2022 om 06:49

Fortuna Sittard is er niet in geslaagd de goede reeks onder de nieuwe trainer ongeslagen voort te zetten. In Rotterdam werd met 3-1 verloren van Sparta. Tijjani Noslin zette Fortuna al vroeg op voorsprong maar de ploeg was niet opgewassen tegen de druk van Sparta.

Die druk was er van begin af aan dat maakte het voor Fortuna een lastige wedstrijd. Doelman Ivor Pandur moest enkele malen en actie komen en met succes. Door een fout in de verdediging van Fortuna kon een vrij staande Arno Verschueren de bal inkoppen en stond het gelijk. Vlak voor rust zorgde Fortuna nog voor gevaar bij het doel van Sparta maar er werd niet meer gescoord.

Na rust kwam Sparta op voorsprong via een penalty. De werd op de stip gelegd na een overtreding door Ximo Navarro. Tegen het einde van de reguliere speeltijd maakte Arno Verschueren zijn tweede doelpunt en bepaalde daarmee de eindstand: 3-1

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.