Fortuna legt Zweed Peterson vast

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 9/01/2024 om 13:20
Laatst bewerkt op 9/01/2024 om 13:24

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met Kristoffer Peterson. De 29-jarige Zweed heeft een contract getekend voor 2,5 jaar.

Peterson was transfervrij. Hij speelde in het verleden bij onder meer voor FC Utrecht, Roda JC, het Engelse Swansea City en het Duitse Fortuna Düsseldorf. Afgelopen zomer zette hij zijn handtekening onder een contract bij Hapoel Beer Sheva. Dat is nu ontbonden. 

Ik ben blij om terug te keren op de Nederlandse velden. Ik heb hier hele mooie periodes beleefd en ik weet daardoor goed wat ik van de Nederlandse competitie kan verwachten. Ik hoop zo snel mogelijk fit te geraken en een bijdrage te kunnen leveren aan de successen van dit team”, aldus Peterson.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties