Fortuna krijgt klop in eigen huis

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 12/03/2023 om 07:17
Laatst bewerkt op 12/03/2023 om 07:24

Fortuna Sittard heeft zaterdagavond in eigen huis een forse nederlaag geleden tegen hoogvlieger FC Twente. 

Trainer Julio Velásquez moest vlak voor aanvang van het duel nog noodgedwongen een streep zetten door de naam van onder andere topscorer Burak Yilmaz. In de eerste helft vielen er geen doelpunten, maar in het tweede bedrijf moesten de Sittardenaren toch het onderspit delven tegen de ploeg van trainer en oud-speler van Roda JC Ron Jans. 

In een tijdbestek van ruim tien minuten sloegen de gasten uit Enschede tot driemaal toe. Eerst speelde Vaclav Cerny te makkelijk George Cox uit om de bal vervolgens in de lange hoek te schuiven. Daarna was het de beurt aan Costaricaan Manfred Ugalde om de score met twee treffers naar 0-3 te tillen waardoor de wedstrijd meteen was beslist.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties