Fortuna heeft interesse in Griek Dimitrios Emmanouilidis

Foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 16/01/2021 om 12:19
Laatst bewerkt op 16/01/2021 om 12:40

Fortuna heeft interesse in rechtsbuiten Dimitrios Emmanouilidis van Panathinaikos. De Sittardse eredivisionist ziet in de twintigjarige vleugelaanvaller van de Griekse topclub een optie als versterking voor de voorhoede. Dat bevestigen bronnen binnen Fortuna tegenover ZO-NWS. 

Emmanouilidis speelde dit seizoen tot nu toe in vier van de zestien competitiewedstrijden mee in de Griekse competitie, waarin hij één keer scoorde. De rechtspoot maakt tevens deel uit van het nationale elftal van Griekenland onder 21 jaar. Fortuna bekijkt of het Emmanouilidis, die nog een contract heeft tot medio 2022, eventueel kan huren van de club uit Athene. Met daarin wellicht een optie tot koop. 

Daarnaast zingt ook de naam van Wessel Dammers rond in Sittard. De voormalig aanvoerder van Fortuna, die tegenwoordig bij FC Groningen speelt, wordt intern gezien als een eventuele huuroptie nu de club uit het hoge noorden Mike te Wierik heeft teruggehaald uit Engeland als centrale verdediger. 

Fortuna is al geruime tijd op zoek naar versterking voor de achterhoede, met name in het centrum. De eerder van het Engelse Crystal Palace gehuurde centrale verdediger Jaroslaw Jach is inmiddels alweer vertrokken. 

Advertenties