Fortuna had weinig in te brengen tegen FC Twente

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 8/10/2023 om 18:50
Laatst bewerkt op 8/10/2023 om 19:00

Fortuna Sittard heeft in eigen huis een 0-3 nederlaag geleden tegen FC Twente. Fortuna had 90 minuten lang weinig in te brengen tegen de Tukkers.

Na een half uur kwam Fortuna op achterstand. Vlak voor rust was er een goede kans om de stand gelijk te zetten, maar dat lukte niet. Marko Lazetic beleefde in de eerste helft zijn basisdebuut in plaats van Cordóba.

Trainer Danny Buijs wisselde beide spelers in de rust. Maar ook dat zorgde in de tweede helft niet voor de gewenste ommekeer in het duel. Sterker nog, vlak na rust verdubbelde FC Twente de voorsprong.

Mouhamed Belkheir werd met rood van het veld gestuurd na een forse overtreding op Twente-keeper Unnerstall. Vlak voor tijd zette Ricky van Wolfswinkel voor FC Twente de 0-3 eindstand op het scorebord.