Fortuna en Roda JC verliezen oefenwedstrijden

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 2/07/2022 om 17:14
Laatst bewerkt op 2/07/2022 om 19:07

Fortuna Sittard en Roda JC hebben beide zaterdag hun oefenwedstrijden verloren. Fortuna verloor met 2-3 van Victoria Köln en Roda JC zag RSC Anderlecht in Brussel winnen met 6-0.

Voor Fortuna was het de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding van het nieuwe voewtbalseizoen. De wedstrijd werd zaterdag gespeeld bij Eindse Boys. Omdat een goot aantal spelers inmiddels is vertrokken moest trainer Sjors Ultee puzzelen om een volwaardig team bijeen te krijgen. Daarom deed hij een beroep op de jeugdspelers.

Fortuna had weinig in te brengen tegen de Derde Bundesligist. Viktoria Köln was duidelijk de sterkere ploeg en besliste het duel in de slotfase.

Roda JC speelde in Brussel de oefenwedstrijd die eigenlijk in het Parkstad Limburg Stadion gespeeld zou worden, maar waarvoor geen toestemming werd verleend.

Na twee oefenduels tegen amateurs de afgelopen weken moest Roda serieus aan de bak tegen Anderlecht. Het team van coach Jurgen Streppel had weinig in te brengen bij de Belgen. Een 6-0 nederlaag was het eindresultaat.

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties