Fortuna dieper in degradatiezorgen na nederlaag

Gepubliceerd op 23/01/2022 om 21:58
Laatst bewerkt op 23/01/2022 om 22:01

Fortuna heeft zondagavond tegen degradatieconcurrent RKC Waalwijk slechte zaken gedaan: 2-1.

Wetende dat slotlicht van de Eredivisie PEC Zwolle zaterdagavond knap bij Heerenveen had gewonnen (0-1), moest nummer 17 Fortuna in Waalwijk zeker punten pakken.

Trainer Sjors Ultee van Fortuna kon aanvallend nog altijd, ondanks interesse van het Engelse Millwall, beschikken over belangrijke pion Zian Flemming. De spits zag echter dat het achterin bij zijn ploeg niet goed stond. Na twee minuten spelen opende Gaari namens de gastheren namelijk de score.

Kramer verdubbelde die vroege voorsprong na twintig minuten zelfs nog, waardoor de Fortunezen in de achtervolging moesten. Twintig minuten na rust had dit succes. Seuntjens maakte vanaf de strafschopstip de aansluitingstreffer. Verder kwam Fortuna echter niet.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.