Fortuna bijt in Almelo in het stof: 3-1

Gepubliceerd op 20/11/2021 om 22:56
Laatst bewerkt op 21/11/2021 om 08:28

Fortuna wilde graag met een mooi resultaat zaterdagavond bij Heracles vertrekken, maar dat lukte niet. In Almelo verloor de Sittardse club met 3-1. 

Het duel was nog maar net begonnen of arbiter Makkelie moest al voor korte tijd staken omdat er in het stadion vuurwerk werd afgestoken door raddraaiers. Na de hervatting lieten de Sittardenaren zich te gemakkelijk uit te tikken en Azzaoui schoot van afstand afgemeten binnen: 1-0. 

Kennelijk had thuisclubdoelman Blaswich medelijden met de gasten uit Zuid-Limburg, want nauwelijks drie minuten later kwam hij veel te ver uit zijn goal op een plek waar dat helemaal niet nodig was. Flemming bedacht zich geen moment en strafte dit geblunder met een keurige schuiver af. 

Zo stond er al vroeg in de wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord. Het was prompt de bovengenoemde Blaswich die weer gruwelijk de fout ging. Noslin maakte de geboden kans, tot opgeluchten van de Heraclieden, niet af omdat hij op de lat schoot. 

Het bleek echter een wedstrijd van cadeautjes, want een Fortunees speelde na exact dertig minuten spelen de bal zomaar in bij Azzaoui. Hij twijfelde rand zestienmeter geen moment en krulde de bal met venijn achter Van Osch: 2-1. 

Zeven minuten later werd het via een vrije trap van Sierhuis zelfs 3-1 en was de wedstrijd gespeeld. 

Advertenties