Flyby Memorial Walk Wijnandsrade verplaatst naar Weustenrade

Foto: J.Lemmens
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 14/08/2023 om 09:25
Laatst bewerkt op 14/08/2023 om 09:54

De Flyby en de herdenkingsceremonie van de Memorial Walk Wijnandsrade op 17 september is verplaatst naar Weustenrade. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt.

Reden is dat de activiteit samenvalt met een ander evenement. De vijfde editie van  hardloopevenement Obvion Run heeft namelijk het Cortenbacherveld opgenomen in het parcours van de halve marathon. Op die plek konden aanvankelijk de wandelaars kijken naar de historische vliegtuigen die overvliegen.

De flyby is om die reden verplaatst naar Langereijn in Weustenrade. De tijden blijven ongewijzigd. Ook de herdenkingsceremonie voor de gesneuvelde piloten van het 125th Liaison Squadron vindt hier plaats om 12.00 uur, gevolgd door de flyby om 12.45 uur.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties