Fiets-inzamelingsacties Zuid-Limburg

Foto: (c)ZO-NWS - iStock
Gepubliceerd op 30/05/2023 om 10:08
Laatst bewerkt op 30/05/2023 om 10:13

In juni organiseren de Stichtingen Leergeld van Parkstad, Maastricht en Sittard-Geleen  samen met de ANWB en Zuid Limburg Bereikbaar fiets-inzamelingsacties.

De ingezamelde fietsen zijn bestemd voor kinderen van gezinnen die zelf geen fiets kunnen betalen. Zij kunnen hierdoor ook meedoen met hun vriendjes en vriendinnetjes met buitenschoolse/ sociale groepsactiviteiten en met sport- en cultuuractiviteiten. En ze kunnen natuurlijk op de fiets naar school en gewoon buiten fietsen.

U kunt uw overbodige fiets op zaterdag 10 juni tussen 11.00 en 14.00 uur afgeven bij pop-up inzamelpunten op drie plekken binnen Parkstad; Brunssum: Koutenveld, Heerlen: Burg. Waszinkstraat (parkeerplaats Plus) en Landgraaf: Raadhuisplein (Op de Kamp), Maastricht: Terracottaplein 22 en Sittard: Millenerweg 2 (Vidar). Alle fietsen zijn welkom en kinderfietsen het meest.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties