Feyenoord-middenvelder Hartjes in beeld bij Roda JC

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 8/08/2022 om 08:46
Laatst bewerkt op 8/08/2022 om 08:57

Roda JC heeft Feyenoord-talent Lennard Hartjes (19) in het vizier als mogelijke versterking voor het defensieve middenveld. Dat blijkt uit informatie waar ZO-NWS over beschikt. Technische baas Jurgen Streppel laat desgevraagd weten hierover "niks te willen zeggen". 

De Kerkraadse club is geruime tijd op zoek naar een middenvelder voor de zogenoemde 6-positie na het vertrek van Robert Klaasen. Lennard Hartjes wordt gezien als een groot talent bij Feyenoord, waar hij eerder dit jaar zijn contract verlengde tot medio 2025. 

Een verhuur aan Roda JC om hier ervaring op te doen, wordt gezien als optie. Streppel ontkent de interesse voor Hartjes vanuit Kerkrade op zijn beurt niet, maar houdt voor de rest de kaken stijf op elkaar. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties