Fanfare Merkelbeek maakt videoclip in coronatijd

Gepubliceerd op 19/03/2022 om 12:00
Laatst bewerkt op 19/03/2022 om 12:00

Fanfare Sint Joseph Merkelbeek heeft in coronatijd een videoclip gemaakt. Nu is deze klaar en kan een breed publiek er van genieten.

Het idee voor de videoclip op het nummer Sound of Silence ontstond in de eerste golf van de pandemie, begin 2020. "Mede omdat wij geen concerten meer konden geven en we wilden toch graag de mensen in het dorp en daaromheen bereiken," zegt bedenker en organisator Esmee Rademackers.

De videoclip is opgenomen in één van de pompgebouwen in het Schutterspark in Brunssum. Vrijdagavond is de clip, waaraan anderhalf jaar gewerkt is, gepresenteerd aan de eigen leden en aanhang. Daar werd de videoclip met veel enthousiasme en waardering ontvangen.

Rademackers: "Het is een uniek project geworden waarin diverse artistieke sectoren als film, choreografie, muziek en fotografie samenkomen. Wij hopen heel erg dat dit een positieve bijdrage gaat leveren aan de blaasmuziek."
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties