Familieconflict aanleiding steekpartij Susteren

Foto: iStock
Gepubliceerd op 20/03/2024 om 09:38
Laatst bewerkt op 25/03/2024 om 09:09

Het motief voor de steekpartij in een bedrijfspand in Susteren afgelopen vrijdag, waarbij een man uit Landgraaf gewond raakte, is een familieconflict. Twee Heerlense verdachten zijn inmiddels vrij. Ze hebben een contactverbod opgelegd gekregen. Dat bevestigt justitiewoordvoerster Renate Peters desgevraagd tegenover ZO-NWS. 

"Er is besloten dat de verdachten het verdere onderzoek in vrijheid mogen afwachten, maar contact met het slachtoffer is verboden. De twee eerder opgepakte mannen blijven wél verdachten", legt Peters verder uit. 

De steekpartij vond vrijdagmiddag rond 16:00 uur plaats in een bedrijfspand aan de Rijksweg Zuid in Susteren. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. 

De verdachten werden een uur na de steekpartij aangehouden op de hoek Veldstraat-Schinvelderstraat in Brunssum.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties