Eerste profcontract voor Sami Ouaissa

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 4/02/2023 om 10:05
Laatst bewerkt op 4/02/2023 om 10:11

Sami Ouaissa heeft bij Roda JC zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De aanvallende middenvelder heeft zich voor 2,5 jaar verbonden met de optie voor nog één jaar.

Sami speelde al sinds zijn vijfde bij de jeugd van Roda JC. Daar doorliep hij de gehele jeugdopleiding. Op 15-jarige leeftijd sloot hij al meermaals aan bij de wedstrijden van de O21. Sinds het begin van dit seizoen zit Ouaissa bij de selectie van het eerste elftal.

Vorige week maakte hij zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. "Ik ben trots dat ik mijn eerste profcontract bij Roda JC heb mogen tekenen", zegt Ouaissa. "Sinds mijn vijfde is het mijn droom om in het Parkstad Limburg Stadion te spelen. Afgelopen augustus ging deze droom in vervulling. Mijn eerste contract is een beloning waarvoor ik hard gewerkt heb. Ik ben er dan ook klaar voor om alles te geven voor onze mooie club!"

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties