Edwin de Graaf aan het einde van dit seizoen alweer weg bij Roda

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 19/04/2023 om 14:34
Laatst bewerkt op 19/04/2023 om 14:47

Hoofdtrainer Edwin de Graaf vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Roda JC. Na een evaluatie heeft de Kerkraadse club besloten het aflopende contract van de 42-jarige hoofdtrainer niet te verlengen.

Hiermee komt na een periode van vijf maanden een einde aan de samenwerking tussen beide partijen. De Graaf werd na de winterstop aangesteld als hoofdtrainer na het plotselinge vertrek van Jurgen Streppel. Na meerdere intensieve gesprekken is destijds besloten om een samenwerking tot het einde van het seizoen aan te gaan en daarna te evalueren over een mogelijk langer verblijf.

Jordens Peters, algemeen directeur Roda JC: "Het prijst de persoon Edwin de Graaf dat hij in een lastige situatie tussentijds is ingestapt. Hij heeft zich volledig ingezet om er een succesvolle tweede seizoenshelft van te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat Edwin samen met zijn staf en spelers het maximale uit dit seizoen gaat halen."

Edwin de Graaf reageert teleurgesteld op het besluit van de Roda-top: "Het is jammer dat ik niet meer tijd ga krijgen om verder te bouwen aan dit Roda JC. Ik had mij graag nog langer willen inzetten om de sportieve ambities van de club waar te maken. Ondanks het feit dat onze samenwerking gaat eindigen, kan iedereen erop rekenen dat wij ons volledig blijven inzetten om het maximale resultaat uit dit seizoen te halen," zegt De Graaf.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties