Eaters verliest eerste halve finale

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 12/03/2023 om 07:53
Laatst bewerkt op 12/03/2023 om 08:00

De ijshockeyers van Eaters uit Geleen hebben zaterdagavond een 5-3 nederlaag geleden in de halve finale van de Coupe der Lage Landen. Zoetermeer Panters was te sterk.

De Geleense ijshockeyers verloren vorige week nog in de kwartfinale van de Bene-League. De Coupe der Lage Landen is een soort van troosttoernooi voor de verliezers van die kwartfinale. Eaters moest het hierin opnemen tegen Zoetermeer Panters, de nummer acht uit de reguliere competitie.

De tussenstand was al snel 4-1. In de tweede periode wisten de Geleners echter langzaam iets terug te doen. De ploeg scoorde twee keer via Nick Verschuren en Brunssumer Lars van Sloun.  Eaters aasde op de gelijkmaker, maar het enige doelpunt in het laatste deel viel aan de andere kant in het Geleense doel.

Eaters speelt zondagavond de tweede wedstrijd in deze best-of-three serie. Bij winst spelen de twee ploegen komende dinsdag ook in Geleen de beslissende wedstrijd.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties