Dylan Vente helpt Roda JC aan zege bij ADO Den Haag

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 17/11/2022 om 07:45
Laatst bewerkt op 17/11/2022 om 10:52

Roda JC heeft na lange tijd weer eens een uitwedstrijd gewonnen. Met een goal ver in de tweede helft bezorgde Dylan Vente Roda JC de 0-1 overwinning op ADO Den Haag.

Beide ploegen speelden een matig duel in Den Haag. Roda nam meteen na het fluitsignaal het initiatief maar keek vervolgens de kat uit de boom. Van beide kanten werden maar weinig kansen gecreëerd. ADO was in de eerste helft dicht bij scoren, maar doelman Moritz Nicolas wist de bal ternauwernood uit de netten te houden. Ook Roda JC had slechts enkele fraaie kansen, onder meer via Bijleveld en Hartjes. 

Beide ploegen leken af te stevenen op een doelpuntenloos duel. Dylan Vente zag 5 minuten voor tijd zijn kans schoon toen hij via Douglas en Reith de bal kreeg toegespeeld: 0-1. Daarna hield Roda de zaak op slot.

Pas op 11 december speelt Roda JC weer, vanwege het WK.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties