Duurzaamheidsfestival in Ransdaal

foto: Peter Lambrichs
Gepubliceerd op 21/09/2023 om 16:13
Laatst bewerkt op 21/09/2023 om 16:23

Op zaterdag 14 oktober organiseert de gemeente Voerendaal in samenwerking met EuregioBizz een gezellig laagdrempelig festival.

Het thema is duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Een festival met een dertigtal stands en veel informatie over onder andere voeding, natuur, afval, wonen, energie, mode, zonnepanelen, water, e-cars en educatie. Er is muziek en er zijn wandeltochten, workshops, modeshows en activiteiten voor kinderen.

Locatie is Lubosch Land in Ransdaal, aan de Ransdalerstraat 28. De entree en alle activiteiten zijn gratis. Parkeren is beperkt (in de wijk), dus kom vooral te voet, met de fiets of trein. Het festival vindt zowel binnen als buiten plaats en kan bij alle weersomstandigheden doorgaan. Het festival duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties