Duitse verdediger Ricardo-Oliver Henning op radar van Roda JC

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 25/01/2022 om 18:00
Laatst bewerkt op 25/01/2022 om 18:15

Roda JC heeft de talentvolle Duitse verdediger Ricardo-Oliver Henning van Bundesligaclub 1. FC Köln in het vizier als eventuele versterking. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen binnen de Kerkraadse club dinsdag tegenover ZO-NWS. 

De 21-jarige Henning, die zowel de Duitse als ook de Jamaicaanse nationaliteit bezit, staat nog tot medio 2023 onder contract bij de Keulse traditieclub. Hij speelt dit seizoen mee bij het tweede elftal dat uitkomt in de Regionalliga West, het vierde niveau van Duitsland. Henning was afkomstig uit de jeugdopleiding van Eintracht Braunschweig. 

Jurgen Streppel, naast trainer ook technisch verantwoordelijke bij de Kerkraadse club, wilde desgevraagd alleen maar kwijt centrale verdediger Henning “een interessante speler” te vinden. De Brabander geeft aan de gesprekken met spelers die hij graag langer in zijn selectie wil zien te zijn gestart. 

“De meeste gesprekken met spelers tillen we echter over 31 januari heen, als de transferwindow weer dichtgaat.” Streppel verwijst overigens een eventuele terugkeer van de aan het Duitse SV Wehen Wiesbaden verkochte vleugaanvaller Thijmen Goppel, zoals in de afgelopen dagen in de wandelgangen rondzong, naar het rijk der fabelen. 
 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties