Drugsdealer na achtervolging door politie ingerekend

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 16/02/2023 om 09:41
Laatst bewerkt op 16/02/2023 om 09:48

De politie heeft een 34-jarige man uit Heerlen aangehouden omdat hij handelde in drugs en daarmee veel overlast veroorzaakte. De man kon woensdagochtend na een korte achtervolging in de omgeving van de Voskuilenweg in zijn woonplaats worden opgepakt.

De drugsdealer had tientallen zakjes cocaïne, crack en heroïne bij zich. Bij het doorzoeken van zijn woning werden twee gestolen motoren aangetroffen alsmede een e-bike die van diefstal afkomstig was. Verder werd in zijn woning een ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen.

De 3.000 euro aan contant geld die hij in bezit had werd in beslag genomen. De Heerlenaar zit voorlopig vast voor verder onderzoek.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties