Drive-in stembureau voor Tweede Kamerverkiezingen

Gepubliceerd op 16/12/2020 om 17:31
Laatst bewerkt op 16/12/2020 om 17:37

De gemeente Landgraaf is bereid om een drive-in-stembureau te realiseren tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Indien het coronavirus geen versoepelingen toelaat, komt de drive-in in de Sporthal Strijthagen.

Inwoners van Landgraaf kunnen dan met een stempas vanuit hun auto stemmen. Ook fietsers en motoren kunnen er gebruik van gaan maken, meldt de gemeente Landgraaf.

‘Sporthal Strijthagen en het omliggend terrein, zijn uitermate geschikt voor de inrichting van zo’n drive-in-stembureau. Er zijn goede aan- en uitrijmogelijkheden met eenrichtingsverkeer en bij drukte ontstaan er geen verkeersopstoppingen’, valt op de site van de gemeente te lezen.

De opgetogen Burgemeester Raymond Vlecken laat weten: ‘Kiezers moeten uiteraard veilig hun stem kunnen uitbrengen. Ondanks de strenge maatregelen zijn we erin geslaagd 23 stemlocaties te vinden, die coronaproof kunnen worden ingericht.’
 

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties