Driehonderd Roda-supporters naar uitwedstijd tegen Telstar

Gepubliceerd op 1/03/2024 om 11:00
Laatst bewerkt op 1/03/2024 om 11:09

Driehonderd supporters van Roda JC gaan naar Velsen om de ploeg aan te moedigen in de wedstrijd tegen Telstar, vrijdagavond om 20.00 uur. Dat heeft Telstar, de nummer zeventien op de ranglijst, aan ZO-NWS laten weten.

Om 10.00 uur vrijdagochtend waren er in totaal 2350 kaartjes verkocht. "Maar daar komen er in de loop van de dag nog bij."

Werd er verleden week vrijdag in Tilburg nog gevochten om een toegangskaartje te bemachtigen voor de topper Willem II - Roda JC (2-3), vanavond is daar in Velsen geen sprake van. Het toch al kleine stadion (5.200 plaatsen) zal met hooguit 3000 toeschouwers gevuld zijn. Niet zo vreemd want Telstar is geen hoogvlieger in de Keuken Kampioen Divisie (KKD).

Na twee overtuigende thuiswedstrijden tegen Helmond Sport en NAC Breda lijkt sportpark Schoonenberg in Velsen niettemin toch weer wat weg te krijgen van een vesting. "Vanavond volgt er een zeer serieuze test wanneer titelkandidaat Roda JC de tegenstander van onze Witte Leeuwen is", meldt Telstar op de website.

Dit kalenderjaar speelde Telstar vier thuiswedstrijden, en in geen geval verliet de tegenstander Velsen-Zuid met de drie punten. Roda JC is dus gewaarschuwd.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties