Drie vrouwen gearresteerd voor inbraak in woning moordverdachte Donny M.

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 3/08/2022 om 11:28
Laatst bewerkt op 3/08/2022 om 11:44

De politie heeft dinsdag drie vrouwen uit Parkstad opgepakt in verband met de inbraak in de woning van Donny M. in Geleen, die in de cel zit op verdenking van het ontvoeren van en de moord op Gino van der Straeten. Dat bevestigt politiewoordvoerster Cindy Brouns woensdag desgevraagd tegenover ZO-NWS. 

"Zij worden verdacht van de betreffende woninginbraak. Daarnaast worden ze ook verdacht van huisvredebreuk en het verstoren van plaats delict. Deze verdachten zijn dinsdag gehoord en zijn diezelfde dag nog in vrijheid gesteld. Ze zijn overigens wel nog altijd verdachten in dit onderzoek. Het onderzoek is nog niet afgerond, meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten", aldus Brouns. 

Volgens informatie van deze omroep is één van de verdachte vrouwen afkomstig uit Heerlen, Een andere verdachte vrouw is de zus van de vermoorde Gino. De inbraak in M.’s woning aan de Dommelstraat in Geleen vond plaats op zondag 19 juni. De politie kreeg om 20.30 uur een melding dat er iets aan de hand zou zijn in of rond de woning van Donny M. aan de Dommelstraat in Geleen. De woning was sinds de aanhouding van de moordverdachte verzegeld.

 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties