Drie gewonden bij zwaar verkeersongeluk

foto: iStock
Gepubliceerd op 11/01/2022 om 07:55
Laatst bewerkt op 11/01/2022 om 08:06

Bij een zwaar verkeersongeluk op zo'n 100 meter voor de hoofdingang van de Awacs-basis zijn maandag drie personen gewond geraakt. Eén van hen is er slecht aan toe en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor 16.30 uur op een kruising van de Lilienthalallee in Neu-Teveren, vlak over de grens bij Schinveld. De auto met daarin een 67-jarige man en een 71-jarige vrouw uit Übach-Palenberg reed vanuit een zijstraat de kruising op en kwam daar in botsing met een auto bestuurd door een  24-jarige man uit Geilenkirchen.

De 67-jarige man raakt zeer zwaargewond en de vrouw raakte ook ernstig gewond. De 24-jarige man kwam er met lichte verwondingen vanaf.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties