Drie Brunssumse koren geven winterconcert

foto: iStock
Gepubliceerd op 14/11/2023 om 10:09
Laatst bewerkt op 14/11/2023 om 10:13

Gemengd Zangkoor Cantate, Jeugdkoor De Pareltjes en Zangkoor Jokola organiseren zondagmiddag 10 december een gezamenlijk winterconcert in de Fatimakerk in Brunssum.

Tijdens het concert dat de titel ‘Wintergloed, als de kaarsen branden’ draagt, zullen de koren zowel afzonderlijk als gezamenlijk winters en kerstrepertoire ten gehore brengen.

Gemengd Zangkoor Cantate is in 1960 opgericht en is verbonden aan de Fatimaparochie in Brunssum. Het koor heeft een uitgebreid kerkelijk en wereldlijk repertoire en verzorgt diverse optredens per jaar, zowel tijdens de H. Mis in de Fatimakerk als daarbuiten. Cantate staat sinds 2017 onder leiding van dirigent Jan Ezendam en Harrie Spronken begeleidt het koor op het orgel. Jeugdkoor De Pareltjes en zangkoor Jokola worden beiden gedirigeerd en op piano begeleid door Ralph Hamer.

De Fatimakerk opent om 14:00 uur haar deuren voor publiek en het concert begint om 14:30 uur. Entree is op basis van vrije gave.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties