Doorrijder gezocht na aanrijding met vrouw in Aalbeek

Gepubliceerd op 29/04/2021 om 10:57
Laatst bewerkt op 29/04/2021 om 12:21

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een (hoveniers)busje en een fietster in Aalbeek. Een vrouw uit Wylre raakte bij de aanrijding op de Provincialeweg gewond.

De vrouw was vrijdagmorgen tussen 7.30 en 7.45 uur onderweg naar haar werk toen ze van haar fiets werd gereden. Ze hield een hersenschudding en enkele kneuzingen over aan het ongeval.

In een s-bocht werd het slachtoffer door de achterkant van het busje van haar fiets gereden. Volgens de echtgenoot van de vrouw is de bestuurder van het busje op afstand even blijven kijken. Zonder poolshoogte te nemen is de man vervolgens weer in zijn voertuig gestapt en verder gereden.

Het echtpaar heeft via social media een oproep gedaan aan de bestuurder van het busje om zich te melden. Na bijna een week van radiostilte besloten ze om aangifte te doen. Inmiddels hebben twee getuigen zich gemeld, die kunnen helpen om de bestuurder te vinden. Ook wordt er een beroep gedaan op de beelden van beveiligingscamera’s in de omgeving.

Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.
 

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties