Dodelijk ongeval Kerkrade is gevolg van ruzie

Foto © ZO-NWS | Track 88
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 23/06/2022 om 17:13
Laatst bewerkt op 23/06/2022 om 17:44

De dodelijke aanrijding die donderdagochtend bij het Parkstad Limburg stadion plaats vond, is volgens de politie het gevolg van een ruzie. Het slachtoffer, een man van 33, probeerde weg te rennen, maar is daarbij overreden. 

Eerder werd al duidelijk dat het niet zomaar om een aanrijding ging. 

Volgens een getuige die ZO-NWS gesproken heeft waren er twee, mogelijk zelfs drie personen bij de ruzie betrokken. Ook zou volgens hen de auto van de veroorzaker, een zwarte Mercedes, op de parkeerplaats van de Hornbach teruggevonden zijn. De politie kon dat nog niet bevestigen.

Het slachtoffer zou uit de rijdende auto zijn gegooid, of heeft mogelijk zelf geprobeerd uit het voertuig weg te komen. Daarbij is hij overreden, zeggen getuigen die het hebben zien gebeuren.

Er is nog niemand aangehouden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties