'Dodelijk ongeluk Wiebachstraat Kerkrade was niet zomaar een aanrijding'

Foto © ZO-NWS | Track 88
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 23/06/2022 om 14:38
Laatst bewerkt op 23/06/2022 om 15:10

Het incident dat donderdagochtend plaatsvond aan de Wiebachstraat in Kerkrade was volgens een woordvoerder van de politie niet zomaar een aanrijding. 

In eerste instantie werd er melding gedaan van een aanrijding waarbij de veroorzaker doorgereden was. Onderzoek ter plekke en gesprekken met getuigen bij het Parkstad Limburg Stadion doen de politie echter vermoeden dat het om een ander incident met dodelijke afloop gaat. 

De politie is daarom op zoek naar meer getuigen, die zelf niet al met de politie ter plaatsen gesproken hebben, die rond 11.20 in de straat aanwezig waren en mogelijk iets gezien hebben. 

Tegen L1 zeggen getuigen dat het slachtoffer mogelijk uit het busje gegooid is. Het zou gaan om een man van tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij zou op dat moment al zijn overleden. Het gezicht van het slachtoffer zou ernstig zijn toegetakeld. 

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties