Dit zijn de finalisten van het Parksjtad Leedjes Konkoer

Gepubliceerd op 20/01/2023 om 20:00
Laatst bewerkt op 20/01/2023 om 20:00

De finalisten van het Parksjtad Leedjes Konkoer zijn bekend. 22 zangers, zangeressen en groepen gaan op 4 februari strijden om de titel beste carnavalsliedje van Parkstad.

De namen van de finalisten werden vrijdag vanuit de ZO-NWS studio in Schinveld bekendgemaakt door presentatrice Patty van de Weerdt en organisator Sám Smits.

Hofleverancier is dit jaar Hoensbroek met zes deelnemers. Onder de finalisten zijn drie oud-winnaars: D’r Dustin, Ivana en De Herringbiessere.

De finale wordt op zaterdag 4 februari gehouden in Partycentrum De Oirsprong in Oirsbeek en is live te volgen bij ZO-NWS, op tv en online via zo-nws.nl. Het PLK 2023 begint om 20.00 uur.

Tags

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties