Diamanten echtpaar Voerendaal gehuldigd

foto: Facebook Wil Houden
Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 14/12/2021 om 14:46
Laatst bewerkt op 27/01/2022 om 13:32

Het echtpaar Janssen-Senden is vandaag door burgemeester Wil Houben in het zonnetje gezet. Beiden komen uit een bekende horecafamilie: uitbaters van café de Kroon en café Senden.

Terwijl zij jaren behulpzaam was in de kroeg bekwaamde de heer Janssen zich in de metaalsector. Hij werkte bij de liftenfabriek Pieters.

Beiden zijn erg gehecht aan Voerendaal. Ze trouwden om in aanmerking te komen voor een woning. Die kwam er pas vier jaar later en toen trouwden ze ook pas voor de kerk. Al die tijd woonden ze bij hun eigen ouders. Nu wonen ze al 56 jaar aan de Tenelenweg. Ze kregen een zoon en een dochter. Inmiddels zijn ze drie kleinzonen rijker.

De heer Janssen was erg betrokken bij het verenigingsleven. Zo was hij Prins van CV de Kaatboere, voorzitter van de Konijnenfokvereniging en van het mannenkoor. Ook was hij enige tijd raadslid. Voor dit oeuvre is hij Koninklijk onderscheiden.

Mevrouw Janssen is, ondanks dat ze de 80 is gepasseerd, nog regelmatig te vinden op de tennisbanen van TV Voerendaal. Daarnaast doet ze mee aan de activiteiten van ZijAktief.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties