Diamanten bruidspaar Wintraecken-Janssen

Foto © ZO-NWS
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 22/11/2022 om 10:40
Laatst bewerkt op 22/11/2022 om 10:51

De gemeente Beekdaelen is een diamanten bruidspaar rijker. Burgemeester Eric Geurts ging bij het echtpaar Wintraecken-Janssen langs om ze te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. 

Leon en Elly ontmoette elkaar in Merkelbeek nadat Leon op 15-jarige leeftijd naar het dorp verhuisde. 

Na zijn school heeft Leon 17 jaar in de Staatsmijn Emma gewerkt. Daarna is hij bij DSM in Geleen terecht gekomen waar hij een manusje van alles was. Elly bleef thuis en zorgde voor de kinderen. 

Wanneer ze tijd over had, ging Elly graag wandelen en vond ze het leuk om te kienen. Ook Leon hield van wandelen en werkte graag in de tuin. Nu fietst hij veel, hoewel dat vanwege zijn gezondheid langzaam minder wordt. Ook was hij een fanatieke voetballer en heeft hij bij de voetbalclub in Amstenrade en Merkelbeek een balletje getrapt. 

Het koppel woont nog steeds zelfstandig en heeft twee dochters, twee schoonzonen, vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties