Diamanten bruidspaar in Voerendaal

Foto: Facebook Wil Houben
Gepubliceerd op 25/03/2024 om 15:22
Laatst bewerkt op 25/03/2024 om 15:41

In het appartementencomplex in Voerendaal is maandag het diamanten huwelijksfeest gevierd van het echtpaar Wegman-Smit, meldt burgemeester Wil Hoeben van Voerendaal op facebook.

Dinsdag is het stel precies 60 jaar getrouwd. Het huwelijksfeest is gevierd met de medebewoners van hun appartementencomplex aan de vijver, hun kinderen en kleinkinderen.

De twee hebben elkaar ontmoet in het onderwijs. Mevrouw Smit, uit Dokkum, was onderwijzeres en kwam in Soesterberg op dezelfde school als de heer Wegman. Ze hadden een klik en trouwden. Aanvankelijk woonde het echtpaar in Amersfoort. Toen er een leraar Frans werd gezocht op het Clara College in Heerlen besloot het stel naar Limburg te verhuizen. De heer Wegmans schopte het tot rector van de school. Toen de school fuseerden met Sintermeerten ging hij met pensioen. 

Vijf jaar jaar geleden is het echtpaar Wegman-Smit in Voerendaal komen wonen. Het diamanten huwelijkspaar heeft lang getennist en is nog altijd fit. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties