Diamanten bruidspaar Lei en Mia Hendrix

Foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 1/02/2024 om 16:59
Laatst bewerkt op 1/02/2024 om 17:16

In Brunssum kregen de heer en mevrouw Hendrix-Van Oppen donderdag de burgemeester op bezoek. Lei en Mia waren onlangs 60 jaar getrouwd en dat laat de gemeente dan niet ongemerkt voorbij gaan.

Het echtpaar werd gefeliciteerd met de overhandiging van een grote bos bloemen en een mooie unieke kristallen vaas met inscriptie.

Lei Hendrix (84) werkte vroeger ondergronds op de Staatsmijn Hendrik en Emma. Na de mijnsluiting ging hij aan de slag bij betonfabriek DSM in Brunssum. Vissen, wandelen en een voliére vol met kanaries zijn de favoriete bezigheden. 

Zijn vrouw Mia (82) zorgde na hun huwelijk voor het gezin. Tussendoor heeft ze nog 15 jaar als interieurverzorgster bij de Afcent gewerkt. Haar hobby's zijn kleding naaien, handwerken bij de handwerkclub ’t Strikske in Brunssum, en op de trein stappen om te gaan winkelen.

Het echtpaar heeft een zoon en een dochter, 4 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties